AlexSong

Fotogalerie: Erebos

Azriel, jeden z… Azriel, jeden z šesti nejvyšších démonů, nenechte se zmást jeho mladistvým vzhledem, je starší než valná většina bytostí v podsvětí. Uspokojit ho bývá nesnadné, potrpí si na disciplínu a vynalézavost svých hraček.
Irath, Azrielova… Irath, Azrielova pravá ruka. Až neskutečně požitkářský, rád intimní hrátky protahuje, užívá si je do poslední chvilky. Jeho oblíbenou rasou je jakákoliv, která má určité části těla mnohem citlivější než jiná.
´Celý svůj život… ´Celý svůj život jsem v tebe věřil, Pane. Proč jsi mne opustil?´ Hikari, mladičky kněz, pro svou krásu se dostal do harému dříve, než se vůbec stačil rozkoukat. Pod slovem nevinnost si můžete klidně představit tohoto mladíka. Kdo bude tím prvním, kdo mu ukáže, jak to v harému chodí?
Ryuji, kdysi… Ryuji, kdysi výborný chirurg, slouží v harému již několik let. Neodmítá již nic - zažil už tolik, že snese vše.
Cassio, na první… Cassio, na první pohled roztomilý hoch, který se však nezdráhá kousat a škrábat... když to situace vyžaduje ;)
Ashley, chlapec,… Ashley, chlapec, který se dostal do harému téměř náhodou, neupozorňuje na sebe, ale zároveň by si přál být konečně odkoupen... Je proto velice snaživý a ochotný.
Cassiel, anděl,… Cassiel, anděl, který nešťastnou náhodou zabloudil přímo do jedné z bran mezi zemí a peklem. Na potvoru ho portál vyplivl prakticky před dveřmi harému...